Pridruži se akciji čišćenja Hrvatske u jednome danu!

Datum 15.4.2013. | Tema: Vijesti

Zelena čistka_logo (foto: Zelena čistka)

Zajednička jednodnevna akcija čišćenja divljih odlagališta otpada Zelena čistka najveći je ekološki volonterski projekt u Hrvatskoj. Klikaj dalje i doznaj kako mu se možeš pridružiti i ti!


Izvrsni rezultati prošlogodišnje akcije u kojoj je očišćeno čak 3.746 tona otpada, poticaj su da ove godine budemo još jači i još bolji! Cilj ovogodišnje Čistke pronaći je lokacije divljih odlagališta otpada, obilježiti ih na internetskoj karti te potom očistiti šume, rijeke, jezera, more, puteljke, jame... svaki kutak Lijepe naše.

Stoga će se u subotu, 20. travnja 2013. godine ponovno udružiti napori kako bi Hrvatska pokazala koliko nam je važan okoliš i priroda, te što sve možemo i spremni smo učiniti u samo jednom danu.

Želiš li se uključiti u akciju, posjeti internetske stranice projekta Zelena čistka, na kojima možeš naći sve potrebne informacije.


Udruga Bioteka pridružuje se čišćenju, a uskoro ćemo te na našim Facebook stranicama obavijestiti gdje i kada nam se možeš pridružiti!Ovaj članak dolazi sa Bioteka
http://www.bioteka.hr

URL za ovaj članak je:
http://www.bioteka.hr/modules/okolis/article.php?storyid=31