Zime nema, kad Bioteka radionice sprema!

Datum 02.1.2015. | Tema: Izvan doma


Radionice udruge Bioteka (foto: Udruga Bioteka)

Udruga Bioteka i ove godine organizira znanstvene, zabavne i edukativne radionice za sve osnovnoškolce koji žele provesti praznike na zaista poseban način.


Ako imate znatiželjnog osnovnoškolca/ku, radionice "Bioteka u pokretu" pravo su mjesta za njega/nju. Tijekom ovih zimskih praznika pripremili smo zahtjevne zadatke: treba izraditi fosile dinosaura, model krvožilnog sustava čovjeka, pokusima istražiti je li neki sok prirodan ili umjetan te kako najbolje oprati mrlje s odjeće. Za sve one koji su ekološki osviješteni ili to tek trebaju postati, čeka ih i radionica o plastici.

Sve radionice odvijaju se u prostorima udruge Bioteka na zagrebačkoj Trešnjevci, Okićka 7, a započinju 5. siječnja 2015. Prijavite se putem e-maila: kristina.duvnjak@bioteka.hr, a detaljni raspored radionica i ostale informacije možete pronaći ovdje.Više o programu "Bioteka u pokretu"Bioteka u pokretu (ilustracija: Tina Dominić/ Udruga Bioteka)"Bioteka u pokretu" projekt je znanstvenih radionica za osnovnoškolce udruge Bioteka.


Glavni cilj projekta je da kroz upoznavanje eksperimentalnog rada na zabavan, poučan i edukativan način djeci približimo određene biološke teme te time doprinesemo popularizaciji znanosti na ovim područjima. Dosadašnja iskustva ukazuju da ovaj oblik rada rezultira razvojem znatiželje djece prema prirodnim znanostima te potiče razvoj kritičnog razmišljanja, samopouzdanja, strpljenja, preciznosti, pedatnosti, kreativnosti, analitičnosti i timskog rada.

Ovaj članak dolazi sa Bioteka
http://www.bioteka.hr

URL za ovaj članak je:
http://www.bioteka.hr/modules/uradisam/article.php?storyid=48