Mali ekolozi 2016. - tko je prošao u drugi krug?

Datum 22.2.2016. | Tema: Izvan doma

Banner Mali ekolozi 2016Nakon obrade svih pristiglih prijava, donosimo rezultate prolaska u drugi krug nagradnog natječaja Mali ekolozi – velike nagrade!


Podsjetimo, udruga Bioteka u suradnji s trgovačkim lancem Emmezeta već treću godinu zaredom organizira nagradni natječaj "Mali ekolozi - velike nagrade!" za sve osnovne škole u Republici Hrvatskoj. U prve dvije godine natječaja, sudjelovala su 389 razredna odjeljenja osnovnih škola. Zadatak nagradnog natječaja „Mali ekolozi – velike nagrade!“ je osmisliti novi projekt vezan uz zaštitu okoliša i prirode u školi i/ili sredini u kojoj se nalaze. Naravno, učitelji i profesori mogu malo pomoći, ali školarci trebaju većinu posla obaviti sami. Prvi krug natječaja, čije prijave su trebale stići do 31. siječnja 2016. obuhvaćao je razradu ideje eko-projekta kojeg se želi provesti. Drugi krug započinje danas, za sve one škole koje su prošli u drugi krug, i traje sve do 20. lipnja 2016.

 

Mali ekolozi – velike nagrade, treća sezona


Mali ekoloziOve godine, projekte ideje trebalo je prijaviti putem službene internetske stranice nagradnog natječaja, www.mali-ekolozi.hr, a za daljnu provedbu odabrano je 248 prijava iz osnovnih škola diljem Lijepe Naše. Procjenjujemo kako se u natječaj do sada uključilo više od 10.000 osnovnoškolske djece! Tko je prošao u drugi krug možete saznati ovdje ili na stranicama www.mali-ekolozi.hrČestitke svima!

 

Hvala svima na prijavama jer smo svjesni uloženog truda i vremena i sretno u drugom krugu! Konkurencija je jaka, a najbolji projekti zahvaljujući našem velikodušnom partneru dobit će vrijedne nagrade: tri najbolja projekta, tj. razreda bit će nagrađena s notebook računalima za svakog učenika i učenicu u razredu te njihovog mentora/mentoricu!

 

Svi projekti koji su prošli u drugi krug trebaju ispuniti Prijavnicu 2 u kojoj će opisati proveden projekt te ju je potrebno poslati poštom najkasnije do 20. lipnja 2016. .

 

Prijavnice 2 potrebno je poslati poštom na:

Bioteka – udruga za promicanje biologije i srodnih znanosti

Okićka 7

10 000 Zagreb

 

Rezultati natječaja bit će objavljeni u rujnu 2016. na internetskim stranicama:

www.mali-ekolozi.hr i na  www.bioteka.hr.

Dokumenti za preuzimanje:

Prijavnica 2

Ovaj članak dolazi sa Bioteka
http://www.bioteka.hr

URL za ovaj članak je:
http://www.bioteka.hr/modules/uradisam/article.php?storyid=64