Otključavamo tajne živog svijeta u Sv. Martinu na Muri!

Datum 06.10.2017. | Tema: Izvan doma

radionicaBioteka ponovno putuje. Projekt „Otključaj tajne živog svijeta!” donosimo u Sveti Martin na Muri! Imate li kod kuće malog avanturista, prirodnjaka ili klinca kojeg jedva možete odvojiti od enciklopedije o životinjama i ne znate što biste s njim, pružite mu priliku da otkrije blaga prirode s nama!


22. listopada u 11:00 sati osnovnoškolci Općine Sv. Martin na Muri starosti između 7 i 13 godina imaju priliku otkriti koja se sve to živa čudesa kriju u njihovom lokalnom području! Ovaj zanimljiv istraživačko-terenski program radionica, između ostalog, obuhvaća izradu lovki za kukce, određivanje vrsta kralješnjaka, prljanje ruku, rasprave o biološkoj raznolikosti, kao i susret s uzorcima životinjskih preparata raznih vrsta. Uz to, nakon botaničke radionice djeca će na interaktivan i zabavan način upoznati zavičajne biljne vrste i njihovu važnost. Kroz zabavne igre, pričanje priča i kreativne “uradi sam” aktivnosti vježbat ćemo strpljivost i vještinu opažanja, ali poticati i znatiželju!

Radionica je besplatna, a vode ju stručni edukatori iz udruge Bioteka. Broj sudionika ograničen je na 25 kako bismo omogućili rad u malim timovima i individualno ophođenje s djecom. Zbog uzrasta sudionika, predviđeno trajanje radionice je 2 sata u što su uključeni povremeni odmori.

Prijaviti se možete do petka 20. listopada 2017. godine na e-mail adresu petra.peles@bioteka.hr ili br. tel. 091/1922448 (u prijavama navesti ime i prezime te starost djeteta i kontakt roditelja).

 

Naziv radionice: Otključaj tajne živog svijeta!

Mjesto odvijanja: Mlin na Muri (https://goo.gl/maps/YciS9h6TErp), Sv. Martin na Muri

 

Termin odvijanja: 22. listopada 2017., 11:00 h – 13:00 h

Dobna skupina: 7 – 13 godina

Cijena: besplatno

 

Prijava: petra.peles@bioteka.hr ili tel. 091/1922448

 

Napomene

Zbog “uradi sam” tipa aktivnosti preporučujemo staru odjeću i čvrstu, zatvorenu obuću, a budući da se radi o boravku na otvorenom, uz mogućnost kiše, vjetra i/ili hladnoće, prikladnu opremu (kabanica, vjetrovka, topla jakna, kapa).

sv martin na muri grb

Radionica će se održati uz financijsku podršku Općine Sv. Martin na Muri.

Ovaj članak dolazi sa Bioteka
http://www.bioteka.hr

URL za ovaj članak je:
http://www.bioteka.hr/modules/uradisam/article.php?storyid=91