Pridruži se karavani promjena!

Datum 19.4.2013. | Tema: Uključi se!

DunaVisionČesto pišemo o različitim načinima na koje se možeš uključiti u zanimljive projekte ili radionice, a sada evo još jedne prilike! DunaVision – Caravan of change je projekt koji organiziraju mladi ljudi iz Njemačke, a cilj im je obići sve zemlje uz Dunav, od izvora do ušća i usput se dobro zabaviti. Kako se i ti možeš uključiti, pročitaj u nastavku!


Mlada ekipa iz Njemačke je odlučila, na razne načine (pješice, biciklom, kanuima, vlakom i automobilom) putovati uz Dunav i na taj način proći kroz 8 zemalja. Krenuli su 15. ožujka, a za malo više od mjesec dana stižu i u Zagreb.

Karavana na putu (izvor: dunaVision)

Prilikom putovanja staju na pojedinim mjestima i tamo se održavaju zanimljiva predavanja – forumi. Forume održavaju lokalne organizacije, a u Zagrebu će se oko organizacije pobrinuti HUB Zagreb i Udruga Bioteka. A ako sudjeluje Udruga Bioteka onda znaš što to znači?Karavana na putu (izvor: dunaVision)

Besplatne radionice za cijelu obitelj!!

Plan je sljedeći – ekipa će boraviti u Zagrebu 5. i 6. lipnja, ali najzabavnije stvari će se događati 6. lipnja. Taj dan će se održati forum o kojem sam maloprije pričala, u prostorijama HUB-a Zagreb od 9 do 17 sati, a nakon toga slijedi nastavak programa u Maksimiru gdje će se održavati besplatne radionice za cijelu obitelj.

Program u Zagrebu će uskoro biti objavljen i zato prati naše Facebook stranice gdje ćeš moći pronaći informacije gdje i kada možeš doći.

U međuvremenu možeš pratiti službeni blog ekipe koja putuje i trenutno se još uvijek nalazi u Njemačkoj. Također, fotke s njihovog putovanja možeš pronaći ovdje. A ukoliko ćeš ovaj članak pokazati svojim roditeljima, na stranicama Biologija.com.hr ovdje mogu pronaći više informacija o samom projektu.

Ovaj članak dolazi sa Bioteka
http://www.bioteka.hr

URL za ovaj članak je:
http://www.bioteka.hr/modules/uradisam/article.php?storyid=24