Pridruži se karavani promjena!
Autor Behija Salkić 19.4.2013. ( 1534 pročitano ) Članci istog autora

DunaVisionČesto pišemo o različitim načinima na koje se možeš uključiti u zanimljive projekte ili radionice, a sada evo još jedne prilike! DunaVision – Caravan of change je projekt koji organiziraju mladi ljudi iz Njemačke, a cilj im je obići sve zemlje uz Dunav, od izvora do ušća i usput se dobro zabaviti. Kako se i ti možeš uključiti, pročitaj u nastavku!Mlada ekipa iz Njemačke je odlučila, na razne načine (pješice, biciklom, kanuima, vlakom i automobilom) putovati uz Dunav i na taj način proći kroz 8 zemalja. Krenuli su 15. ožujka, a za malo više od mjesec dana stižu i u Zagreb.

Karavana na putu (izvor: dunaVision)

Prilikom putovanja staju na pojedinim mjestima i tamo se održavaju zanimljiva predavanja – forumi. Forume održavaju lokalne organizacije, a u Zagrebu će se oko organizacije pobrinuti HUB Zagreb i Udruga Bioteka. A ako sudjeluje Udruga Bioteka onda znaš što to znači?Karavana na putu (izvor: dunaVision)

Besplatne radionice za cijelu obitelj!!

Plan je sljedeći – ekipa će boraviti u Zagrebu 5. i 6. lipnja, ali najzabavnije stvari će se događati 6. lipnja. Taj dan će se održati forum o kojem sam maloprije pričala, u prostorijama HUB-a Zagreb od 9 do 17 sati, a nakon toga slijedi nastavak programa u Maksimiru gdje će se održavati besplatne radionice za cijelu obitelj.

Program u Zagrebu će uskoro biti objavljen i zato prati naše Facebook stranice gdje ćeš moći pronaći informacije gdje i kada možeš doći.

U međuvremenu možeš pratiti službeni blog ekipe koja putuje i trenutno se još uvijek nalazi u Njemačkoj. Također, fotke s njihovog putovanja možeš pronaći ovdje. A ukoliko ćeš ovaj članak pokazati svojim roditeljima, na stranicama Biologija.com.hr ovdje mogu pronaći više informacija o samom projektu.

Ocjena: 0.00 (0 glasova) - Ocijeni vijest -
Prethodni članak Sljedeći članak Stranica pripremna za print Pošalji članak prijatelju Napravi pdf od članka


Ostali članci
17.9.2020. - Bioteka otvorila upise u novu sezonu STEM radionica!
08.10.2019. - Odabrano je 20 škola za sudjelovanje u projektu LORA!
17.9.2019. - Produljen je rok za prijavu škola za projekt LORA!
08.9.2019. - Poziv osnovnim školama za sudjelovanje u inventivnom projektu za obrazovanje
31.8.2018. - Uspješno dovršen 2. razred PANDA edukacije!

Komentari su vlasništvo autora. Bioteka.hr ne odgovara za sadržaj u komentarima.

Poveznice

Registracija
Korisničko ime:
Lozinka:

Zapamti meNe sjećaš se lozinke?

Registriraj se!

Tražilica

Bioteka novi logo

Bioteka - udruga za promicanje biologije i srodnih znanosti

© sva prava pridržana, 2019.