Sudjeluj na natjecanju ''More je živo'' i osvoji putovanje!
Autor Behija Salkić 18.4.2013. ( 4086 pročitano ) Članci istog autora

More je živoObožavaš more i jedva čekaš ljeto? Morski organizmi su baš cool i voliš ih proučavati? Onda obavezno nastavi čitati dalje, budući da imaš sve potrebno za sudjelovanje na natjecanju!Upravo su u tijeku prijave na natjecanje ''More je živo - edukacija djece o potrebi očuvanja i zaštite Jadranskog mora''. Natjecanje je podijeljeno na dva dijela – za učenike nižih razreda osnovne škole (od 1. do 4. razreda) i za učenike viših razreda osnovne škole (od 5. do 8. razreda).

 More je živo, plakat

Ako ideš u niže razrede osnovne škole, sve što trebaš napraviti jest nacrtati na koji god način želiš organizme koji zaista žive u Jadranskom moru. Tema tvog crteža mora odgovarati naslovu: ''More je živo – životna područja na morskom dnu Jadrana''. Svoje likovne radove moraš poslati do 2. svibnja 2013. godine na adresu: Prirodoslovno-matematički fakultet, Biološki odsjek, n/r: dr. sc. Maja Novosel, Rooseveltov trg 6, 10000 Zagreb

 

Ako ideš u više razrede osnovne škole, onda ništa od crtanja za tebe, ali ćeš imati priliku pokazati koliko znaš o moru i morskim organizmima. Naime, putem Internet stranice koju možeš pronaći na ovom linku 8. svibnja 2013. godine u 12h moći ćeš riješiti test u trajanju od 30 minuta te na taj način dobiti priliku da osvojiš putovanje.

 

Zašto sudjelovati?


Zato što možeš osvojiti vrijedne nagrade kao što su putovanje u Oceanografski muzej u Monaco, putovanje u Gardaland te trodnevna radionica o biologiji mora u pulskom akvariju. Svečana dodjela nagrada održat će se 20. svibnja 2013. Godine na Biološkom odsjeku Prirodoslovno-matematičkog fakulteta u Zagrebu.

 

Kako sudjelovati?

Pokaži ovaj članak svojim odgajateljima, učiteljima i profesorima, a oni će znati što treba dalje. Detaljnije informacije o načinu prijave se mogu pronaći na ovom linku.

Ocjena: 0.00 (0 glasova) - Ocijeni vijest -
Prethodni članak Sljedeći članak Stranica pripremna za print Pošalji članak prijatelju Napravi pdf od članka


Ostali članci
17.9.2020. - Bioteka otvorila upise u novu sezonu STEM radionica!
08.10.2019. - Odabrano je 20 škola za sudjelovanje u projektu LORA!
17.9.2019. - Produljen je rok za prijavu škola za projekt LORA!
08.9.2019. - Poziv osnovnim školama za sudjelovanje u inventivnom projektu za obrazovanje
31.8.2018. - Uspješno dovršen 2. razred PANDA edukacije!

Komentari su vlasništvo autora. Bioteka.hr ne odgovara za sadržaj u komentarima.

Poveznice

Registracija
Korisničko ime:
Lozinka:

Zapamti meNe sjećaš se lozinke?

Registriraj se!

Tražilica

Bioteka novi logo

Bioteka - udruga za promicanje biologije i srodnih znanosti

© sva prava pridržana, 2019.