Dr. sc Boris Jokić član je povjerenstva Malih ekologa!
Autor Matea Jarak 13.9.2016. ( 1502 pročitano ) Članci istog autora

Mali ekoloziKonkurencija je bila jaka, a najbolji projekti biti će zahvaljujući našem partneru nagrađeni s notebook računalima za svakog učenika i učenicu u razredu te njihovog mentora/mentoricu. Pobjednike natječaja  odlučit će točlano povjerenstvo Među kojima je i dr.sc Boris Jokić.Dr. sc. Boris Jokić u javnosti je najpoznatiji po svom radu na Kurikularnoj reformi te svojem radu na razvoju obrazovanja u RH. Kroz istraživačke projekte, među ostalim, bavio se i  istraživanjima učeničkog razumijevanja prirode znanosti i njihovih stavovima prema prirodoznanstvenim predmetima u osnovnoj i srednjoj školi te usvajanjem bioloških koncepata tijekom osnovnoškolskog i srednjoškolskog obrazovanja.

Mali ekolozi


Podsjetimo, nakon cjelogodišnjeg rada učenika u školskoj godini 2015./2016., nakon procjene svih 248 prijava razrednih odjeljenja koja su prošla u drugi krug, došlo je vrijeme da se izaberu tri najbolja projekta.Iz navedenih razloga čast nam je objaviti da je Boris Jokić treći član tročlanog povjerenstva koji će ovaj tjedan odlučiti pobjednika trećeg natječaja Mali ekolozi-velike nagrade!

Osim dr. sc Jokića, tročlano povjerenstvo čini i Slobodan Školnik , predsjednik uprave Emmezete i Kristina Duvnjak, izvršna direktorica udruge Bioteka. Tri najbolja projekta bit će nagrađena s laptopom za svakog učenika/cu  i mentora/icu iz sva tri razredna odjeljenja.

Ubrzo nakon donošenja odluka, rezultati će biti poznati na internetskom portalu Bioteka.hr i stranici nagradnog natječaja www.mali-ekolozi.hr

Ocjena: 10.00 (2 glasova) - Ocijeni vijest -
Prethodni članak Sljedeći članak Stranica pripremna za print Pošalji članak prijatelju Napravi pdf od članka


Ostali članci
17.9.2020. - Bioteka otvorila upise u novu sezonu STEM radionica!
08.10.2019. - Odabrano je 20 škola za sudjelovanje u projektu LORA!
17.9.2019. - Produljen je rok za prijavu škola za projekt LORA!
08.9.2019. - Poziv osnovnim školama za sudjelovanje u inventivnom projektu za obrazovanje
31.8.2018. - Uspješno dovršen 2. razred PANDA edukacije!

Komentari su vlasništvo autora. Bioteka.hr ne odgovara za sadržaj u komentarima.

Poveznice

Registracija
Korisničko ime:
Lozinka:

Zapamti meNe sjećaš se lozinke?

Registriraj se!

Tražilica

Bioteka novi logo

Bioteka - udruga za promicanje biologije i srodnih znanosti

© sva prava pridržana, 2019.