Udruga Bioteka uređuje nove prostorije i treba vašu pomoć!
Autor Bioteka.hr 02.8.2013. ( 1495 pročitano ) Članci istog autora

Logo udruge Bioteka (autor: Valentina Dominić)Jeste li ikada čuli za izraz ''crowdfunding''? Radi se o pojmu koji označava prikupljanje novčanih sredstava od pojedinaca kako bi se poduprla neka aktivnost. U našem slučaju radi se o aktivnostima uređenja novog prostora udruge Bioteka i treba nam vaša pomoć.Udruga je, nakon godina volonterskog rada za javnost, došla do točke u kojoj nam je prostor postao neophodan za daljnji rad i razvoj. Upravo zbog toga se osjećamo slobodni od vas tražiti pomoć – u obliku novca za uređenje prostora ili donacije u obliku konkretnih stvari.Banner portala Biologija.com.hr (autor: Valentina Dominić) Ukoliko imate viška radni stol, kauč, policu za knjige, boju za krečenje… Sve to nam je potrebno i dobrodošlo.

Naime, pronašli smo mjesto koje nam savršeno odgovara, međutim, moramo uložiti značajne napore da bismo ga uredili po principu ''kad se male ruke slože'' te su nam potrebna dodatna novčana sredstva kako bismo kupili materijal da ga dovedemo u stanje za korištenje.

U tri i pol godine rada udruge Bioteka imali ste priliku vidjeti što sve radimo i koliko smo uporni. No, sve što ste do sada vidjeli je samo vrh sante leda – imamo hrpetinu ideja koje bismo željeli realizirati:Banner portala Bioteka.hr (autor: Valentina Dominić)

Probajte zamisliti jedno mjesto na kojem će vaše dijete moći sudjelovati na znanstvenim radionicama u pravom pravcatom laboratoriju. Mjesto gdje će moći raditi svoje vlastite pokuse i razvijati znatiželju i maštu.

Probajte zamisliti mjesto na kojem će vaše dijete moći imati znanstvenu rođendaonicu te će se odlično zabaviti sa svojim prijateljima.

Probajte zamisliti mjesto gdje ćete moći pregledati našu cjelokupnu ponudu ''Biotekinih herbarija'' te ćete imati priliku naučiti kako se izrađuje herbarij, kako se razlikuju biljne vrste, kako se brinuti o biljkama, kako ih uzgajati i presađivati i još mnogo toga.

Probajte zamisliti mjesto gdje ćete, ako ste učenik ili student, moći doći posuditi neku od stotina stručnih knjiga koje Udruga posjeduje, ali do sada nije imala mogućnosti izložiti za javnost. Također, moći ćete besplatno dobiti savjete korisne za pisanje seminara ili referata.

Probajte zamisliti mjesto na kojem ćete moći dolaziti na popularno znanstvena predavanja iz različitih aspekata biologije ili se jednostavno družiti s nama i uključiti u rad Udruge.

Svaka kuna je važna

Svaka donacija je važna i svaka donacija će nam jako pomoći, pa makar se radilo i o 10 kuna.Bioteka u pokretu (ilustracija: Valentina Dominić) Ipak, za cjelokupno uređenje prostora potrebno nam je 20 000 kuna, a o tijeku prikupljanja donacija redovno ćemo vas obavještavati.

Ipak, kako bismo ponudili barem nekakvu kompenzaciju za donacije, možemo ponuditi svoje usluge i to prema sljedećem modelu:

 

- Za donacije od 50 kuna vaše dijete može ove jeseni besplatno sudjelovati na jednoj radionici iz ciklusa ''Bioteka u pokretu''

- Za donacije od 100 kuna vaše dijete može ove jeseni besplatno sudjelovati na dvije radionici iz ciklusa ''Bioteka u pokretu''

- Za donacije veće od 100 kuna dobivate poklon iznenađenja (mala pomoć) ili dvije dodatne radionice za djecu po izboru

 

Radionice su namijenjene djeci osnovnoškolskog uzrasta, međutim ukoliko bude postojao interes i za stariju ili mlađu djecu, organizirat ćemo radionice prilagođene i njima.

Nadamo se da ćemo sve radionice održati u svom novom prostoru već krajem rujna.

Podaci potrebni za uplatu donacije su sljedeći

Naziv udruge: Bioteka – udruga za promicanje biologije i srodnih znanosti

Adresa: Kamenarka 28H, 10 010 Zagreb

Broj računa (IBAN): HR6723400091110426699

Svrha uplate: Donacija udruzi

Za ostale donacije možete se javiti na mail: kontakt@biologija.com.hr

 

Puno vam hvala!

 

P.S. I naravno, redovno ćemo vas izvještavati kako nam napreduju radovi :)

Ocjena: 0.00 (0 glasova) - Ocijeni vijest -
Prethodni članak Sljedeći članak Stranica pripremna za print Pošalji članak prijatelju Napravi pdf od članka


Ostali članci
08.10.2019. - Odabrano je 20 škola za sudjelovanje u projektu LORA!
17.9.2019. - Produljen je rok za prijavu škola za projekt LORA!
08.9.2019. - Poziv osnovnim školama za sudjelovanje u inventivnom projektu za obrazovanje
31.8.2018. - Uspješno dovršen 2. razred PANDA edukacije!
01.11.2017. - Započeo projekt "PANDA 2 - projektna nastava za darovitu djecu"

Komentari su vlasništvo autora. Bioteka.hr ne odgovara za sadržaj u komentarima.

Poveznice

Registracija
Korisničko ime:
Lozinka:

Zapamti meNe sjećaš se lozinke?

Registriraj se!

Tražilica

Bioteka novi logo

Bioteka - udruga za promicanje biologije i srodnih znanosti

© sva prava pridržana, 2019.