Velika završnica nagradnog natječaja!
Autor Bioteka.hr 30.5.2014. ( 1706 pročitano ) Članci istog autora

Mali ekolozi, velike nagrade!Nagradni natječaj ''Mali ekolozi, velike nagrade'' polako, ali sigurno se bliži svojoj velikoj završnici! Podsjetimo, krajem prošle godine udruga Bioteka je u suradnji s trgovačkim lancem Emmezeta organizirala nagradni natječaj za sve osnovne škole u Republici Hrvatskoj. Razredi su imali zadatak osmisliti projekt vezan uz zaštitu okoliša i prirode u školi i/ili sredini u kojoj se nalaze. Naravno, učitelji i profesori su mogli malo pomoći, ali školarci su većinu posla trebali obaviti sami.Prvi krug natječaja, čije prijave su trebale stići do 31. prosinca 2013., obuhvaćao je razradu ideje eko-projekta kojeg se želi provesti. Drugi krug natječaja započeo je 20. siječnja te su osnovnoškolci trebali svoje ideje provesti u djelo. Pritom su sve to trebali fotografirati te kroz Prijavnicu 2 napisati izvještaj o tome kako je protekao njihov projekt. Svoje prijave su do 05. svibnja morali poslati na našu adresu, a onda smo se mi primili posla.

 

Pristiglo je puno prijava, a konkurencija je stvarno jaka. Učenice, učenici i njihovi učitelji diljem Hrvatske su se stvarno potrudili, a oni koji će biti proglašeni pobjednicima stvarno će zaslužiti svoje nagrade!

 

Trenutno je prvi krug ocjenjivanja pri kraju te u drugi krug prolazi 10% najboljih prijava koje ćeMali ekolozi, velike nagrade! ocijeniti tročlano povjerenstvo u sastavu: Slobodan Školnik, predsjednik uprave trgovačkog lanca Emmezeta, dr.sc. Mirela Holy, predsjednica stranke Održivi razvoj Hrvatske – Orah i Kristina Duvnjak, koordinatorica programa radionica za djecu i mlade udruge Bioteka.

 

Pred povjerenstvom je uistinu težak zadatak, a tri najuspješnija projekta bit će nagrađena s:

1. 30 notebook računala za cijeli razred i mentora/icu!

2. 30 tablet uređaja za cijeli razred i mentora/icu!

3. 30 Emmezeta poklon bonova u vrijednosti od 300kn za cijeli razred i mentora/icu!

 

Pobjednici će biti proglašeni idući tjedan, a najboljima nagrade stižu zadnji tjedan školske godine! Nije li to idealan trenutak za dodjelu uistinu bogatih nagrada? Very Happy Stoga, držite fige i strpite se još malo do objave rezultata, a do tada pratite nas i dalje! 

Ocjena: 0.00 (0 glasova) - Ocijeni vijest -
Prethodni članak Sljedeći članak Stranica pripremna za print Pošalji članak prijatelju Napravi pdf od članka


Ostali članci
17.9.2020. - Bioteka otvorila upise u novu sezonu STEM radionica!
08.10.2019. - Odabrano je 20 škola za sudjelovanje u projektu LORA!
17.9.2019. - Produljen je rok za prijavu škola za projekt LORA!
08.9.2019. - Poziv osnovnim školama za sudjelovanje u inventivnom projektu za obrazovanje
31.8.2018. - Uspješno dovršen 2. razred PANDA edukacije!

Komentari su vlasništvo autora. Bioteka.hr ne odgovara za sadržaj u komentarima.

Poveznice

Registracija
Korisničko ime:
Lozinka:

Zapamti meNe sjećaš se lozinke?

Registriraj se!

Tražilica

Bioteka novi logo

Bioteka - udruga za promicanje biologije i srodnih znanosti

© sva prava pridržana, 2019.