RSS Feed
Mali Rapčani upoznali su svoje podmorske susjede i njihove probleme
Petra Peleš Objavljeno 16.12.2016. ( 1596 pročitano )

Rabac (foto: bioteka)Popularni projekt udruge Bioteka „Ključ za život - morska priča" ove je godine prepoznala tvrtka Valamar Riviera d.d. te smo sunčanu subotu 22. listopada 2016. proveli na rivi u Rapcu. Što smo sve radili i koje smo nove stvari naučili, doznajte u nastavku.

Ocjena: 0.00 (0 glasova) - Ocijeni vijest - Više... | Nema komentara
Edukativno-zabavni program o zaštiti ozonskog sloja
Matea Jarak Objavljeno 16.9.2016. ( 1923 pročitano )

Međunarodni dan zaštite ozonskog sloja(foto: mzoip.hr)Međunarodni dan zaštite ozonskog sloja obilježava se diljem svijeta 16. rujna s ciljem naglašavanja važnosti provedbe Montrealskog protokola o tvarima koje oštećuju ozonski sloj. Montrealski protokol je najuspješniji međunarodni sporazum u zaštiti okoliša koji danas broji 197 zemalja članica.

Ocjena: 0.00 (0 glasova) - Ocijeni vijest - Više... | Nema komentara
3. ožujka će se po prvi puta obilježiti Svjetski dan divljih vrsta
Behija Salkić Objavljeno 28.2.2014. ( 4645 pročitano )

Papige u kavezu (foto: Wikimedia Commons)Sigurno znaš da se svake godine 22. travnja obilježava Dan planeta Zemlje. Možda ste u školi načuli nešto o Svjetskom danu voda koji se obilježava svake godine 22. ožujka. Naime, postoji još mnogo svjetskih dana koji se obilježavaju svake godine, a ljudi su ih počeli obilježavati kako bi se barem na jedan dan godišnje prisjetili i ukazali na probleme koji postoje u društvu. Od ove godine se još jedan novi dan nalazi na popisu - Svjetski dan divljih vrsta.

Ocjena: 6.00 (2 glasova) - Ocijeni vijest - Više... | Nema komentara


Tražilica

Bioteka novi logo

Bioteka - udruga za promicanje biologije i srodnih znanosti

© sva prava pridržana, 2019.